Werkenden

Werk je al een tijdje op mbo-4-niveau en wil je je verder ontwikkelen? Dan kan een tweejarige Associate degree aan een hogeschool uitkomst bieden.

Je kunt de studie in deeltijd doen, maar ook duaal, dan is je werk onderdeel van je studie. En je krijgt een wettelijk erkend diploma. En mocht je de smaak te pakken hebben, dan kun je na het behalen van een Associate degree doorstuderen voor het bijbehorende hbobachelordiploma. Zo werk je doelgericht aan je toekomst!

Veelgestelde vragen over de Associate Degree

Ik twijfel of een vierjarige hbo-bacheloropleiding iets voor mij is. Is een Associate degree dan interessant?

Wil je wel doorstuderen maar lijkt een vierjarige hbobachelor je te lang? Twijfel je of een hbobacheloropleiding je ligt? Dan kun je eerst een Associate degree doen. Je hebt na twee jaar een wettelijk erkend diploma. Daarna kun je alsnog beslissen of je door wil studeren om de hbobachelor te halen.

Kan ik na de Associate degree makkelijk een bachelordiploma halen?

Je kunt altijd doorstuderen tot het bachelorniveau voor de opleiding waar de Associate degree onderdeel van is. Wil je een andere bachelor doen? Overleg dan met de hogeschool waar je die bachelor wil volgen.

Lees het verhaal van

Prettig dat je in een klas zit met studenten van verschillende organisaties

Laurens Seinhorst volgt na de Associate degree Management, beleid & buitenruimte, nu het bachelor-programma Mbb
Maikel Grave

Ik heb meer overzicht gekregen

Maikel Grave student Associate degree Technische Bedrijfskunde
sluiten

deAssociatedegree.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies