Nils Peters

Ik ben Nils Peters, 22 jaar en woonachtig in Brummen. Ik heb een mbo-opleiding op niveau 3 en niveau 4 gedaan in de richting sport en bewegen. Ik adem dus vooral sport. Ik ben met de Ad Management begonnen, omdat je met een mbo niveau 4 in de sport nog niet zoveel kan. Toen bij mij duidelijk werd dat de sportieve prestatie niet meer ging lukken door een blessure, gaf dit mij extra motivatie om de passie die ik voor sporten heb op een andere manier met mensen te delen. Hierdoor ben ik Ad Management gaan studeren. Ondertussen heb ik een mooi netwerk opgebouwd, waarbij ik de kans heb gekregen om ervaring op te doen op internationaal niveau. Wat ik wil gaan doen na mijn studie is dan ook fulltime events organiseren die verschillende omvang hebben. 

Nils is een eventmanager in hart en nieren. Hij kwam enthousiast de opleiding Ad Management binnen en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van toffe en prettige student tot een geweldige eventmanager die de sportwereld kan verrijken. 

Zijn liefde voor sport en eventmanagement loopt als een rode draad door zijn opleiding. Hij heeft opdrachten en stages ingevuld met mooie verhalen over zijn ervaringen tijdens La Vuelta, het NK Gravel, het WK Veldrijden, de Alternatieve Elfstedentocht en nog veel meer. En terwijl hij zich met deze grootste evenementen bezighield, knokte hij keihard om zijn papiertje van de opleiding Management binnen te halen. We zijn ervan overtuigd dat dat dit voorjaar gaat gebeuren.  

Nils is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de beste ambassadeur van onze opleiding die we ons konden wensen. Hij promootte de opleiding Ad Management bij open dagen, nam deel aan de visitatie van de opleiding Ad Management en heeft zelfs het Windesheim College met hun visitatie uit de brand geholpen. Nils stond altijd voor ons klaar als we een student nodig hadden. Wij staan dan ook 100% achter hem als onze nominatie voor de Ad Talent Award 2024. 

Met een groot hart voor sport en evenementen is Nils echt een young professional in de sportbranche. Als vrijwilliger bij diverse sportevenementen heeft Nils de afgelopen jaren laten zien ambitieus te zijn en de daad bij het woord te voegen om zichzelf te ontwikkelen. Nils werkt gestructureerd en neemt de verantwoordelijkheid die van hem verwacht wordt. Hij ziet het werk en zet door totdat het werk voltooid is. Tijdens het EK Baanwielrennen 2024 heeft Nils een onmisbare bijdrage geleverd aan het side-event team en heeft hij een grote rol gespeeld in de coördinatie van het congres ‘Gezond presteren op de werkvloer’ in opdracht van de provincie Gelderland. Hij laat zien zelfstandig te werken, prioriteiten te stellen en verschillende partijen samen te kunnen brengen naar hetzelfde doel. Naast bovenstaande kwaliteiten is Nils een sociale en betrokken jongen die een positieve bijdrage levert aan elk projectteam.”

– Karsten van Zeijl, Event manager, EK baanwielrennen 2024