Christelijke Hogeschool Ede

De zes Ad-opleidingen aan de CHE worden in verschillende vormen aangeboden: de meeste in deeltijd met eens per drie weken een lesdag of vanaf september ’24 ook in deeltijdplus met wekelijks een lesdag. Het vak wordt zodoende voor een belangrijk deel in de praktijk geleerd.

Eén opleiding wordt vanaf september 2024 bij voldoende aanmeldingen ook in voltijd aangeboden met 2 dagen per week stage. Sommige opleidingen starten ook in februari bij voldoende aanmeldingen.

Op de CHE is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en hoe de student impact maakt.  De vraag ‘wie je wilt zijn voor de wereld van morgen’ is daarbij voor elke professional van belang, ongeacht je geloof en hoe je in het leven staat. Binnen de CHE is daarbij aandacht voor het Christelijk geloof belangrijk, tegelijk is iedereen welkom. 

We waarderen wat de student meeneemt uit voorgaande werkervaring of studies. Verkorting van het opleidingstraject is daardoor soms mogelijk.  Zo kun je bij een enkele opleiding met een verwant mbo-4- diploma al in 1,5 jaar je hbo-diploma op Ad-niveau behalen.

De CHE biedt 6 Ad-opleidingen aan: Sociaal Werk, Pedagogisch Educatief Professional, Praktijkondersteuner Huisartsen, ICT service-management, Ondernemen, Pastoraal Werk. Ze worden aangeboden in Ede en de opleiding Sociaal Werk daarnaast ook in Dordrecht. 

Website: Opleidingen aanbod | Christelijke Hogeschool Ede (che.nl)