NHL Stenden Hogeschool

NHL Stenden heeft een portfolio van meer dan 20 Associate degree (Ad) opleidingen verspreid over 4 locaties (voltijd, deeltijd en duaal). NHL Stenden richt zich met deze 2-jarige hbo-opleidingen op diegene die de volgende ontwikkelstap wil maken en daarbij graag praktijk- en beroepsgericht aan de slag wil.  

Een mooie keuze voor diegene die (nog) niet kiest voor een 4-jarige opleiding maar zijn of haar persoonlijke professionele ontwikkeling graag al na 2 jaar bekroond ziet met het hbo-diploma. Ad-opleidingen van NHL Stenden zijn dan ook zeer geschikt voor de praktisch ingestelde student die instroomt vanuit het mbo of havo/vwo, maar ook voor de starter op de arbeidsmarkt tot de ervaren professional die zich wil door ontwikkelen (werken & studeren).  

NHL Stenden borgt door nauwe samenwerking met het werkveld en ROC’s kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat direct aansluit bij de actuele behoeften van de arbeidsmarkt, en zet nadrukkelijk in op een betrokken en persoonlijke studentbegeleiding.1 

Website: www.nhlstenden.com/ad