Ad Talent Award 2024: de genomineerden zijn bekend! 

Met de Ad Talent Award willen het Overlegplatform Associate degrees en de aangesloten hogescholen graag de Ad Talenten in Nederland in de spotlights zetten en hen de waardering geven die zij verdienen. Elke hogeschool aangesloten bij het platform kon hiervoor hun eigen Ad Talent nomineren: een huidige student of een alumnus (maximaal 1,5 jaar geleden afgestudeerd). Inmiddels zijn alle genomineerden bekend en stellen wij ze graag aan jullie voor:

Op deze pagina worden alle genomineerde Ad Talenten geïntroduceerd en kun je lezen wat hen tot een Ad Talent maakt. Tijdens de Landelijke Ad-dag op 19 april 2024 bij Rotterdam Academy ontvangen twee van deze talenten een Ad Talent Award 2024 en worden zij benoemd tot landelijke ambassadeurs van het Ad-onderwijs: één ambassadeur voor voltijd en één voor deeltijd/duaal.